FIN | ENG

Kratos System-Shop

MallikuvaOne key solution

KRATOS System-Shop on helppo, nopea ja kokonaisvaltainen tapa parantaa hydrauliikkaa käyttävien laitteiden tehokkuutta, tuottavuutta ja kilpailukykyä. Tämän palvelun avulla konevalmistaja voi implementoida minkä tahansa Kratos-sovellutuksen avaimet käteen periaatteella. Palvelu säästää tuotekehitysaikaa ja -resursseja, ja mahdollistaa uusien ominaisuuksien ja parannuksien lanseeraamisen laitteisiin nopeasti.

Kratos System-Shop palvelussa konevalmistajan tuotteen hydrauliikka käydään läpi, minkä perusteella tehdään muutossuositukset havaituille ongelmakohdille. Tarvittaessa valitaan oikean kokoluokan Kratos-komponentit ja määritetään niiden asennuspaikat. Komponentit asennetaan laitteeseen ja suoritetaan testaus kenttäolosuhteissa. Testaukseen kuuluu käyttö- ja kestotesti. Testauksen jälkeen hyödyt dokumentoidaan ja tehdään testauspöytäkirja.

Kratos System-Shop palvelun avulla konevalmistaja saa valmiin implementoitavissa olevan suunnitelman sekä todennetut hyödyt, joita pystytään käyttämään suoraan laitteen markkinoinnissa.

LISÄTIEDOT

Kratos Solutions and Services-esite

Kysytarjous

Uutiset

Uutisarkisto